Sommerlukket

juni 29, 2020 av Elin Rusti - Ingen kommentarer

Tusen takk for all støtte dere har gitt oss i denne spesielle tiden. Det har vært et vanskelig semester, men vi kom oss igjennom på et vis. Takk til deres tålmodighet, samarbeidsvilje, og forståelse. Vi har løst oppgaven på best mulig måte med de forutsetningene vi hadde. Det var godt å kunne starte med noen grupper og dansecamp ble en flott uke.


Timeplanen er nå klar, men alle pedagogene er ikke på plass. Dessverre har Nora og Maxim sluttet og Ellen -Cathrine har trappet litt ned. Vi har fått to nye pedagoger Embla Solheim overtar etter Nora og Silje Aabol er tilbake. Vi jobber nå å finne den som tar over etter Ellen-Cathrine.
Vi håper vi kan få en så normal høst som mulig, men med smittevern. Det skal være trygt å trene hos oss. Vi kommer til å måtte ha litt dugnad i form av smittevakt. Har du litt tid og mulighet til å bidra, ta kontakt med elin.rusti@studionille.no Dette mottaes med stor takk.


Elevforestilling til jul blir det på Bølgen, men i et annet format. Vi må dele opp i flere grupper og avvikler mange kortere forestillinger i istedenfor en stor. Det blir spennende!  


Kontoret tar nå sommerstengt, men svarer på mail innimellom om det er noe spesielt post@studionille.no

God sommer! Vi sees i august.Oppstart uke 34 ( 17. -21. )

Inntil vi sees, ta vare på hverandre, vask hender og hold avstand.

Hilsen alle  oss i Studio Nille