Samarbeid mellom Studio Nille og Fearless Mind

juni 28, 2018 av Elin Rusti - Ingen kommentarer

Samarbeid mellom Studio Nille og Fearless Mind

WilmerTv

 

Studio Nille kan stolt fortelle at vi starter et samarbeid med Wilmer og WilmerTV, som er en del av Fearless Mind her i Larvik.  Det viktigste for Wilmer er å gi barn mer mestringsfølelse. Studio Nille og pedagogene våre brenner jo også akkurat for dette, så dette blir et spennende samarbeid. Studio Nille elsker å jobbe med andre som ønsker noe fint for barn og unge.

Å danse – det gjør at vi lærer oss å bruke kroppen vår, koble på rytme og musikk, kjenne på hva kroppen kan gjøre, og ikke minst kjenne MESTRING! Når vi danser, frigjør hjernen vår endorfiner (neurotransmittere), som skaper en følelse av komfort, avslapning, underholdning og styrke. Musikk og dans aktiverer ikke bare de sensoriske og motoriske kretser i hjernen vår, men stimulerer også gledessenteret. Dette blir superspennende og gøy!

Wilmer synes det er gøy og danse, men har aldri gått på danseskole! Så Wilmer skal begynne å danse på studio Nille nå i sommer. Han kommer på besøk til dansecampen og det blir hans første time. Han er kjempespent, men gleder seg mest.

I juli skal vi spille inn videoer med hip-hop og breakdans. Elever og pedagoger fra Studio Nille skal hjelpe wilmer og barna som ser på wilmer Tv å danse 😊

 

Konseptet heter «Wilmer», og kan sees på www.wilmer.tv  Wilmer TV _ Mestring for liten og stor!