Dans og yoga dagtid på Studio Nille

juni 13, 2018 av Elin Rusti - Ingen kommentarer

DANS på formiddagen 🙂 

Vi øker vårt tilbud dagtid og opp nye timer: Klassisk ballett for voksne

Ikke nøl – meld deg på nå!

 

For info og påmelding  cathrine@studionille.no eller 33 18 50 13

 

Flying Yoga

Tid: mandager 1045-12.00 og  tirsdager kl. 11:30 – 12:30

Dette er en time der vi bruker en spesiell type hengekøye som er festet i taket, akkurat som en huske. Du trener både smidighet og styrke, får økt kroppsbevissthet, du styrker din balanseevne og dermed også evnen til konsentrasjon og fokus. Du får en opplevelse som hjelper deg til å spenne av og bli ladet opp fra innsiden. Bli med og fly med oss!

Viktig: Ikke tillatt med smykker, bruk myke klær som dekker albuer og knær.

Pedagog: Ann-Hege Pedersen

 

 

Dans og bevegelse for GODT VOKSNE

Tid: onsdager kl. 10:00 – 11:00

Her får du lette dansetrinn, øvelser for å oppøve god holdning og balanse. Vi bruker nydelig og glad musikk. Du oppøver smidighet og styrker skjelettet. Dans er sunt for kropp og sjel uansett alder. Sosialt er det også.

 

Pedagog: Elin Rusti

Zumba Gold  mandager kl. 10.35 og  torsdager kl. 11.-12.00

 

Klassisk voksne 55år+

Klassisk ballett er en elegant danseform utført for det meste til klassisk musikk. Ballett hjelper for styrke, koordinasjon, holdning, fleksibilitet, disiplin, musikalitet, kroppsbeherskelse og hukommelse.Ballett er en grunnleggende dansestil som man enten kan fordype seg i, eller ta som supplement til andre stiler for å utvikle seg videre som danser. På Studio Nille har vi timer innen klassisk ballett som passer alle aldre og nivåer. Kom gjerne innom og prøv en time.