Maxim Castiblanco

august 5, 2019 av Elin Rusti - Ingen kommentarer

Maxim Castiblanco startet med hip hop på 90-tallet, og han studerer fortsatt de ulike sjangerene innenfor denne dansekulturen. Har gått på Fagerborg Danselinje. Danset og koreografert for diverse artister opp gjennom karrieren som Voodoo Beats Multicyde, Scenic, Klovner i Kamp, Public Enemy, Erik og Kriss, Maria Haukås Storeng og VG-lista.

Maxim har vært med i TV-program på blant annet TV2, TV3, TVNorge og NRK, og danset i musikaler, ved festivaler og i en rekke danseprosjekter. Han er tidligere medlem av Chronic Crosses, Da-yo,  FloorKnights, Buckwild og dEEp doWN dopeIZM.
Nå medlem av Turf Inc og Universal Bastos Entertainment.

Har undervist profesjonelt i dans siden 2000.

Derfor elsker jeg dans
Fordi det er livet mitt og jeg alltid kan bli bedre.

Derfor jobber jeg på Studio Nille
For å inspirere andre til å oppnå målene sine. For å forebygge. For selvfølelse, smidighet, balanse, rytme og konsentrasjon, samt selvdisiplin.
Etter å ha vært vikar i flere år har også ønsket om å få jobbe med så dyktige og dedikerte elever vokst.

Derfor skal vi danseVi danser fordi det gir muligheter til å føle oss frie, og til komme i kontakt med andre på en positiv, konstruktiv, inspirerende og fredfull måte.

En danseopplevelse som har satt spor
Ved å se aksepten, respekten og anerkjennelsen til de som har vært i hip hop-miljøet fra begynnelsen, ved suksess og hardt arbeid i battles, show, etc.

Blir inspirert av
Tegnefilmer, science fiction, pioneerer i de enkelte dansestilene, god musikk, venner, kampsport og videospill.

Koreograf/designer verdt å merke seg
Raf-crew, Robotboys, Big city brains, Grim & leftside (San Francisco Turf dansere, Pacman, Wanted crew (battle of the year show), Jabbawockiez, Animaniakz og Omer bahtti.

Mitt beste dansetips
Do or do not ­– there is no try until you got it!! Allways upgrade as you can allways be a better version of you!!