Studio Nille på avstand

mars 23, 2020 av Elin Rusti - Ingen kommentarer

Kjære elev/foresatt

All undervisning på Studio Nille har vært avlyst siden onsdag 11. mars og siden da har vi jobbet intenst med å finne løsninger for hvordan vi skal drive skolen i tiden som kommer. Vi ønsker og fortsette med å spre danseglede, og har derfor opprettet lukkede grupper på Facebook hvor vi kommer til å poste innlegg tilpasset alder. Når du har funnet din gruppe ber du om å bli medlem, og vi legger deg til. Vi har måtte permittere endel pedagoger, men noen er igjen og holder undervisning på nettet.

Du kan velge mellom disse gruppene:
Studio Nille på avstand 4-12 år
Studio Nille på avstand 13-19 år
Studio Nille på avstand – voksne

Studio Nille på avstand -Yoga

Du kan også følge oss på Instagram og YouTube https://www.instagram.com/studionille/ https://www.youtube.com/user/studionille/featured

Med vennlig hilsen alle oss på Studio Nille

Håper dere har det bra og ikke kjeder dere for mye, og at dere er snille med  hverandre. Vi savner dere veldig! 

Vi holder stengt så lenge vi er pålagt det. Målet vårt er å få i gang undervisningen så raskt som overhodet mulig.

Som kanskje noen har sett, har vi opprettet FB grupper som dere kan spørre å få bli medlem i. Der legger vi ut litt forskjellig som du kan være med på. Nå har vi lyst til at du blir med og danser Vaske hender dansen vår. last opp på din egen tik tok eller instagramkonto og tag oss. La alle se at vi er en fin gjeng som savner å danse. 

https://www.youtube.com/watch?v=GtAP4_Ve6oU&t=2s   Dere kan følge oss på Facebook, Instagram og Tik Tok

Vi må bare beklage. Dette er en ekstraordinær situasjon, og vi har dessverre ikke mulighet til å tilbakebetale kursavgiften. Vi gjør alt for å være godt rustet og klare, så snart denne situasjonen er over. Vi håper på forståelse for dette og at alle ønsker at Studio Nille skal bestå etter denne krisen. 

Når alt dette er over, lager vi gratis workshop som dere kan være med på.