Iselin Kvernevik

Iselin har sin utdannelse fra Norges Dansehøyskole (tidl. Den Norske Ballettshøyskole), med bachelor i jazzdans med pedagogikk (2014-2017), etterfulgt av PPU (praktisk pedagogisk utdanning) med fordypning i jazz og klassisk ved Kunsthøyskolen i Oslo (2017/2018).  Hun er nå inne i sitt siste år på master i dans ved NTNU.

Våren 2018 tok Iselin også Progressing Ballet Technique kurs og våren 2019 tok hun kurs på Operaen med Lisa Howell; «Level 1 dance teacher and therapist training». Iselin jobber også som danser og er medlem av dansekompaniet «Show de Vida». Gruppen har satt opp egne produskjoner, senest i juni 2021, og hun har også danset på Stjerenkamp, God morgen Norge og på «The show must go on» i Oslo Spektrum.

Iselin er vikar hos oss høsten 2021 og underviser i Jazz 8-9 år, 9-10 år, beg/litt øvet, litt øvet