Nyttig om kurs og betaling

Avgiften for kurs kan ikke refunderes, og husk at ved purring påløper purregebyr og renter.
I over et år har vi levd med plutselige endringer, hvor myndighetene i perioder har stilt krav til nedstenging. Skulle dette skje igjen, vil vi tilby undervisning ute og kanskje online. Vi har ikke anledning til å betale tilbake kursavgift denne gangen dessverre.

Elever som ikke får plass på ønsket kurs blir satt på venteliste og får en bekreftelse på dette. Blir det ledig plass, ringer vi deg. Alle får bekreftelse på mail om kursstart og pris. Man kan prøve en gang før faktura blir sendt.

Force major
Er Stiftelsen Studio Nille forhindret fra å utføre en tjeneste som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over denne, så som brann, krig, naturkatastrofer, Pandemier eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, er Stiftelsen Studio Nille fritatt for alt ansvar.

Det er 15 undervisningstimer pr. semester (høst og vår).

Priser:
45/60 min. klasse: 1915,-
75 min. klasse: 2090,-
90 min. klasse: 2190.-

Hvis du ikke lenger vil være elev ved et kurs må du gi beskjed innen november/mai i e-post til: cathrine@studionille.no

Betaling
Faktura kommer på e-post. Et purregebyr på kr. 50,- kommer i tillegg dersom beløpet ikke er innbetalt til rett tid. Vi må dessverre utestenge eleven fra undervisningen dersom ikke betalingen overholdes. Gi oss beskjed hvis du ønsker beløpet delt i to terminer innenfor semesteret, eller du har behov for andre betalingsordninger. Melder du deg av kurset etter faktura er laget, må du betale 250,- i avbestillingsgebyr. Etter at du har betalt fakturaen, kan ikke beløpet refunderes.

Rabatter
Hvis du deltar på to kurs i uken, får du 50% på det tredje (søskenrabatt utgår).
Søsken- og foreldrerabatt er 10%.

Studio Nille dagtid: Går du på to klasser får du 20%  går du tre kurs får du 50% på det 3 kurset.

Rettelser
Stiftelsen Studio Nille forbeholder seg retten til endringer av timeplanen.

Ferier
Skolenes ferier følges med unntak av planleggingsdager.

Ta-igjen-klasser
Hvis du er forhindret i å delta på en time, kan den tas igjen på et annet parti etter avtale med oss.

Vikarer
Dersom en dansepedagog er syk blir det satt inn vikar hvis mulig.

Foreldregruppe
Kan du bidra med litt dugnadshjelp? Vi trenger hjelp til kostymesøm, kulisser, markedsføring, skaffe rekvisitter, følging av barn, baking, opp og ned rigging osv. Dette gjelder primært ved forestillingstider; juleforestilling og kompaniforestilling.

Riktige klær og sko
Skal du trene klassisk må du bruke myke sko og ettersittende klær (ballettdrakt). Dette er viktig fordi pedagogen må se om du jobber riktig slik at du unngår skader. I tåspissklassen er softblocks å anbefale.
I jazz kan du ha noe løsere klær, men det kan være en fordel å bruke sko i dansen og over gulvet.
I moderne kan du danse barbeint. For ikke å fokusere på kropp, vil vi at du trener med topper som dekker magen.

Du finner beskrivelse av alle kursene våre her…

Du finner timeplanen timeplan høst 2021 3 saler MAL 11.03.21_V3 (6)