Se/last ned: Timeplan våren 2021 gjennomført antall ganger fra uke 25 status semesteret

Danseåret 2020/2021 har vært spesielt og annerledes. Pandemien og den utfordringen den har gitt oss, har i stor grad endret hverdagen vår. Vi har opplevd nedstengning, hurtig omstilling og stadig endrede smittevernregler. Vi har blitt gode på å holde avstand, sprite hender og ta hensyn til hverandre.

Undervisningen har variert med innendørs, utendørs og digital streaming. Vi har laget instruksjonsvideoer som er å finne på nettet og vi har dokumentert vår daglige virksomhet på sosiale medier.

Det ble ingen forestilling til jul slik vi pleier, men Larvik som scene ble en fantastisk dansefilm der vi kom tett på elevene og deres unike formidling. Vi hadde stort håp om at vårens kompani forestilling Stavern som Scene ville bli en utendørs vandreforestilling som skulle gjennomføres med publikum på vakre Fredriksvern Verft. Da vi dessverre ble truffet av en ny smittebølge, og måtte stenge ned trodde vi alt gikk i grus, men vi gav oss ikke. Dansere og ansatte måtte få vise arbeidet som var lagt ned.  Da det ble mulighet til å danse ute med publikum, lagde vi plan F og arrangerte 3 miniforestillinger ute på verftet. Vi har fått filmet koreografiene denne gangen også.  Erfaringene vi har gjort oss gjennom disse filmprosjektene har beriket oss og filmene vil stå som et varig minne om en annerledes tid.

Studio Nilles fokus har hele tiden vært å sikre best mulig tilbud til alle elever i den situasjonen vi nå er i. Vi tilbyr derfor refusjon for antall timer som har vært stengt på grunn av Covid -19.  Vi har stort sett fått levert 15 uker hos barn og unge, men rakk dessverre ikke alle gangene for voksne pga. lokale restriksjoner.

Hvis du ønsker tilbakebetalt kursavgift, må vi be deg sende en e-post til ruth.cecilie@studionille.no merket «refusjon vår 2021» samt fullt navn på eleven og kontonummer innen 1. august 2021. Dette vil bli utbetalt innen september 2021.Her kan du se hva som gjenstår av Beløp til tilbakebetaling våren 2021 (3)

Vi vil gjøre oppmerksom på at våre rabattordninger vil utgjøre en lavere utbetalt sum.

Tusen takk til alle våre dedikerte, tålmodige og omstillingsdyktige elever som har fulgt smittevern til punkt og prikke. Takk til alle foreldre og tilhengere for delt glede og oppmuntring gjennom året. Vi ser frem til en ny og frisk start til høsten.

 

Riktig God sommer alle sammen:-)