Et stort takk til alle dere som har meldt dere på kurs og som venter tålmodig på oppstart!

Vi har fortsatt en pågående pandemi i samfunnet og må forholde oss til de smitteverntiltak som til enhver tid gjelder.

Mandag 1. februar åpner vi opp for barn og unge opp til 20 år 😊

Vi ønsker å opprettholde et mest mulig normalt tilbud uansett koronasituasjon, med fokus på å danse ute hvis det kommer en periode det ikke er lov til å samles inne. Vi synes det er viktig å tilby muligheten for barn og unge til å samles og være sammen, selv om enkelte dansetimer kan bli annerledes enn til vanlig.

For barn som trenger følge, er det fint om det kun er 1 voksen som følger barnet slik at det ikke blir trengsel nede i foajeen ved dårlig vær.

Vi velger å følge anbefalingen ang elever over 20 år og venter med oppstart for voksne til uke 7. Vi ser da an situasjonen på det nye tidspunktet og gjør de grep som må til for å kunne starte treningen. Dette gjelde både kurs i yoga og dans. 

Varigheten på våre kurs er fortsatt 15 uker som tidligere, og avsluttes i juni.

Betalingen

Vi ønsker å tilby refusjon for de antall timer som vi eventuelt må stenge. Dette trekkes fra ny faktura neste semester, og tilbakebetales til de som velger å slutte.

Vi har valgt å sende fakturaer nå pga. løpende utgifter. Det er fullt forståelig om du venter med å betale til vi starter opp. Det er også mulighet for å dele opp fakturaen pr. mnd. Husk da å bruke samme kid nr. som hører til fakturaen for å unngå rot med innbetalingen.

Smittevernsregler:

For å sørge for at du skal ha det bra, ønsker vi at du møter 5 min før kurset starte ved inngangen til Sliperiet. Ved dårlig vær (kaldt og nedbør) møter du opp nede i foajeen, hvor du blir du møtt av din pedagog.

Påminner om å holde god avstand til hverandre, og påbud av bruk av munnbind til og fra trening.

Viktigste regler:

Dersom du har vært i utlandet nylig, setter vi pris på om du venter 10 dager før du besøker oss. Dette gjelder også besøk i «grønne land». Dette er fordi vi ønsker at det skal være trygt for alle elever og ansatte på Studio Nille.

I perioden fremover vil vi være ekstra nøye med å sikre godt smittevern. Vi er spesielt opptatt av:

· Er du syk? Vi ønsker deg velkommen tilbake når du er frisk igjen

· Vask hender før du møter og etter trening

· Ta med eget utstyr

· Ha det hyggelig, men hold avstand

Alle elever plikter å bidra i arbeidet med smittevern og følge anvisningene fra pedagoger og administrasjonen. Dette kan medføre endringer i vår planlagte kursvirksomhet på relativt kort varsel. Det kan innebære endrede tider, dager eller avvikling av kurset i sin helhet.

Vi setter pris på at dere samarbeider om smittevernstiltakene som vi har iverksatt. Vi har klart det tidligere og klarer dette igjen. Det er viktig for å hindre spredning i samfunnet, og viktig for at vi kan opprettholde et godt tilbud på Studio Nille.

Se Studio Nille regler her: https://studionille.no/smittevern-for-stiftelsen-studio-nille/

Vi gleder oss til å se deg!

Med vennlig hilsen

Elin Rusti/ leder og styret i Stiftelsen Studio Nille