Endelig kommer «Larvik som scene» på kino! Fra 4 år og opp til 90 år er alle elever på Studio Nille med i en dansefilm vi har laget selv.  Med glede, kraft og dansemagi har vi snurret våre føtter i flerfoldige kriker og kroker i byen vi er så glade i.

Filmen vises i storsalen på Bølgen, men dato er utsatt og er gratis for elever. ( billettgebyret må betales) link til billettbestilling for elever https://tix.no/nb/bolgen/specialoffer/3dtn3vqp3y57w

På Bølgen Kulturhus praktiseres det gode smittevernsrutiner slik at du kan være trygg når du kommer på besøk. Les mer om smittevernstiltakene her:  

Fribillett til elever

Du som er elev på Studio Nille kan velge 1 fribillett * på valgfri forestilling. Man kan også bestille ordinære billetter til venner og familie samtidig. *Selve billetten er gratis, men det påfaller et gebyr på 20,- pr billett. Dette er en fast avgift som går til billettsystemet Tix, uavhengig om billettene er gratis eller ikke.

Hver forestilling kan kun ta 200 publikummere pga. Covid 19.

Vi gleder oss til når vi kan vise den på Bølgen. Filmen fortjener god lyd og godt bilde.

Hilsen oss på Studio Nille